Corn

The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins9 g
Fat3 g
Carbohydrates68 g
Energy value (calories)1410 kJ (330 kcal)

Packing, kg:

10

Advantages and purpose:

Designed for bread production, gives the dough a beautiful yellow color, pleasant corn flavor. It simplifies and speeds up the production process. Manual or machine cutting and forming of the dough is possible.

Ingredients for production:

Name of raw materialQuantity
Composed baking mixture “Corn”100 kg
Pressed yeast3 kg
Water69 liters

See also

Slider
Обращаем внимание, что 2 января 2023 года вступают в силу изменения Закона Республики Беларусь «Об обращениях граждан и юридических лиц», в связи с этим, подача электронных обращений будет возможна только с помощью государственной единой (интегрированной) республиканской информационной системы учета и обработки обращений граждан и юридических лиц https://обращения.бел

Your message has been sent.
We will contact you.

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.