Description

For top grade wheat flour it is characteristic high amount of gluten, high percent of brightness, this flour ensures good bakery volume and porosity of baking. Such high quality product is ideal for confectionary, pasta industry, as also for preparing pelemeni.

.

It is ideal for backing

  • Pastry
  • Pasta products
  • Confectionery

The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins10 g
Fat1 g
Carbohydrates69 g
Packing, kg:
1
2
5
50

See also

Высший сорт "Классическая"

_____

Высший сорт "Премиум"

_____

Мука Высший сорт «Самоподнимающаяся»

_____

Мука первый сорт

_____

Мука ржаная сеяная

_____

Мука второй сорт

_____

Мука из зерна «Тритикале» обдирная

_____

Мука ржаная обдирная

_____

previous arrow
next arrow
Slider
Close Menu

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.