For Belyashy

The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins10 g
Fat1 g
Carbohydrates67 g
Фасовка кг:
0,5

Instructions:

Add 300-350 ml water (milk) heated to 30-35 °С to the flour mixture and mix well. Leave in a warm place for 50-60 minutes for fermentation until it rises in 1,5-2 times. Divide dough into small parts (60-80g). Roll parts into round form and put on the top mincemeat, make a round form, stung the edges such a way that you could see mincemeat. In 10-20 min put them into heated oil with hole below. Fry on both sides.

See also

Блинчики. Рецептура №1

_____

Блинчики. Рецептура №2

_____

Блинчики. Рецептура №3

_____

Оладьи «Домашние»

_____

Торт «Космос»

_____

Кекс «Лидский»

_____

Пицца «Дрожжевая»

_____

Пицца «Обыкновенная»

_____

Хворост

_____

Пицца «Домашняя»

_____

Пончики «Нежные классические»

_____

Смажень «По-белорусски»

_____

Хлеб пшеничный

_____

Для беляшей

_____

previous arrow
next arrow
Slider
Обращаем внимание, что 2 января 2023 года вступают в силу изменения Закона Республики Беларусь «Об обращениях граждан и юридических лиц», в связи с этим, подача электронных обращений будет возможна только с помощью государственной единой (интегрированной) республиканской информационной системы учета и обработки обращений граждан и юридических лиц https://обращения.бел

Your message has been sent.
We will contact you.

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.