Ingredients:

Sugar, Top grade wheat flour, milk powder, dry egg powder, baking soda, vanillin.

The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins10 g
Fat6,5 g
Carbohydrates72 g
Packing, kg:
0,5

Instructions:

Share mixture in the package into 2 parts, add 75 ml of warm water to each part and mix well. Put the dough into a round bakery tray greased with oil. Bake for 15-20 min in the oven heated to 180-200°. Cool the pie shells, cut through-thickness into two parts, spread cream on every half and pile them. Decorate the top of the cake with nuts, candied or fresh fruit. Leave to soak for 8-10 hours. For sour cream you need to blend 500 g sour scream and 300 g sugar, add marmalade, jam or fruit at will.

See also

Блинчики. Рецептура №1

_____

Блинчики. Рецептура №2

_____

Блинчики. Рецептура №3

_____

Оладьи «Домашние»

_____

Торт «Космос»

_____

Кекс «Лидский»

_____

Пицца «Дрожжевая»

_____

Пицца «Обыкновенная»

_____

Хворост

_____

Пицца «Домашняя»

_____

Пончики «Нежные классические»

_____

Смажень «По-белорусски»

_____

Хлеб пшеничный

_____

Для беляшей

_____

previous arrow
next arrow
Slider
Close Menu

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.