Second grade

Description

Second grade wheat flour differs from other grades in darker shade and rough structure, because it contains more grain shells. Shade of this grade can vary from light grey to light brown. The amount of gluten is about 25% and almost there is no starch. For using this flour in bakeries it is mixed with first grade. The distinctive characteristic of second grade wheat flour is special smell and taste of bread. Dough made from this grade of flour is not so soft, but bread and bakery goods do not become hard long time. Second grade wheat flour is used for preparing lean pastry and bread. .

It is ideal for backing

The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins12 g
Fat2 g
Carbohydrates64 g
Packing, kg:
45

See also

Высший сорт "Классическая"

_____

Высший сорт "Премиум"

_____

Мука Высший сорт «Самоподнимающаяся»

_____

Мука первый сорт

_____

Мука ржаная сеяная

_____

Мука второй сорт

_____

Мука из зерна «Тритикале» обдирная

_____

Мука ржаная обдирная

_____

previous arrow
next arrow
Slider
Обращаем внимание, что 2 января 2023 года вступают в силу изменения Закона Республики Беларусь «Об обращениях граждан и юридических лиц», в связи с этим, подача электронных обращений будет возможна только с помощью государственной единой (интегрированной) республиканской информационной системы учета и обработки обращений граждан и юридических лиц https://обращения.бел

Your message has been sent.
We will contact you.

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.