Doughnuts “Nezhniye and classicheskiye”

The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins10 g
Fat1 g
Carbohydrates67 g
Packing, kg:
0,5

Instructions:

Add 250ml water heated to 35-40 °С to the flour mixture and 15-25g heated butter margarine). Mix well, make ductile dough. Leave in a warm place for 50-60 minutes for fermentation until it rises in 1,5-2 times. Divide dough into small parts (40-50g). Form the doughnuts as rings or balls and leave for 5-6 min. Fry in well heated oil. Put doughnuts on paper napkin for removing the oil, sprinkle with sugar powder.

See also

Блинчики. Рецептура №1

_____

Блинчики. Рецептура №2

_____

Блинчики. Рецептура №3

_____

Оладьи «Домашние»

_____

Торт «Космос»

_____

Кекс «Лидский»

_____

Пицца «Дрожжевая»

_____

Пицца «Обыкновенная»

_____

Хворост

_____

Пицца «Домашняя»

_____

Пончики «Нежные классические»

_____

Смажень «По-белорусски»

_____

Хлеб пшеничный

_____

Для беляшей

_____

previous arrow
next arrow
Slider
Обращаем внимание, что 2 января 2023 года вступают в силу изменения Закона Республики Беларусь «Об обращениях граждан и юридических лиц», в связи с этим, подача электронных обращений будет возможна только с помощью государственной единой (интегрированной) республиканской информационной системы учета и обработки обращений граждан и юридических лиц https://обращения.бел

Your message has been sent.
We will contact you.

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.