Description

Wheat flour “Classic” is popular among bakeries and bread bakers. Balanced grain-size composition is especially valuable in this grade. Baking from Flour “Classic” is very lush, fragrant and porous as by specialists as by ordinary housewives.

It is ideal for backing

  • Pastry
  • Pasta products
  • Confectionery

The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins10 g
Fat1 g
Carbohydrates69 g

Packing, kg:

1
2
5
25
50

See also

Высший сорт "Классическая"

_____

Высший сорт "Премиум"

_____

Мука Высший сорт «Самоподнимающаяся»

_____

Мука первый сорт

_____

Мука ржаная сеяная

_____

Мука второй сорт

_____

Мука из зерна «Тритикале» обдирная

_____

Мука ржаная обдирная

_____

previous arrow
next arrow
Slider
Close Menu

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.