First grade wheat flour

Description

First grade wheat flour differs from top grade wheat flour in more dark colour, because it contains little amount of ground grain shell particles. First grade wheat flour has plenty high contest of mineral substance and gluten, that makes dough from first grade wheat flour more elastic and finished goods have nice form, big size, pleasant taste and smell. Pastry from this kind of flour doesn’t become hard long time. First grade wheat flour is good for lean pastry (rolls, cakes, pancakes, steaming, national kinds of noodles and others) and for different breads..

It is ideal for backing

The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins11 g
Fat1,5 g
Carbohydrates68 g
Packing, kg:
1
2
45

See also

Высший сорт "Классическая"

_____

Высший сорт "Премиум"

_____

Мука Высший сорт «Самоподнимающаяся»

_____

Мука первый сорт

_____

Мука ржаная сеяная

_____

Мука второй сорт

_____

Мука из зерна «Тритикале» обдирная

_____

Мука ржаная обдирная

_____

previous arrow
next arrow
Slider
Обращаем внимание, что 2 января 2023 года вступают в силу изменения Закона Республики Беларусь «Об обращениях граждан и юридических лиц», в связи с этим, подача электронных обращений будет возможна только с помощью государственной единой (интегрированной) республиканской информационной системы учета и обработки обращений граждан и юридических лиц https://обращения.бел

Your message has been sent.
We will contact you.

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.