Smazhen “Po-belarusski”

The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins 10 g
Fat 1 g
Carbohydrates 68 g
Packing, kg:
0,5

Instructions:

Add 350 ml warm water (milk) to the flour mixture, mix well. Leave the dough in a warm place for 50-60 min till it rises into 1,5-2 times. Divide the dough into small parts (90-110g). Roll every part thin and round, make skirtings, put on the baking tray greased with oil or on the baking forms. Put on the top filling and sprinkle with mayonnaise, mixed egg. Bake not earlier than in 15-20 min. Bake in before heated oven by 200-220 ОС.

See also

Блинчики. Рецептура №1

_____

Блинчики. Рецептура №2

_____

Блинчики. Рецептура №3

_____

Оладьи «Домашние»

_____

Торт «Космос»

_____

Кекс «Лидский»

_____

Пицца «Дрожжевая»

_____

Пицца «Обыкновенная»

_____

Хворост

_____

Пицца «Домашняя»

_____

Пончики «Нежные классические»

_____

Смажень «По-белорусски»

_____

Хлеб пшеничный

_____

Для беляшей

_____

previous arrow
next arrow
Slider
Обращаем внимание, что 2 января 2023 года вступают в силу изменения Закона Республики Беларусь «Об обращениях граждан и юридических лиц», в связи с этим, подача электронных обращений будет возможна только с помощью государственной единой (интегрированной) республиканской информационной системы учета и обработки обращений граждан и юридических лиц https://обращения.бел

Your message has been sent.
We will contact you.

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.