BISCUIT «TWIGLETS»

The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins11 g
Fat2 g
Carbohydrates68 g
Packing, kg:
0,5

Instructions:

Add in small parts 250ml water to the flour mixture, than add 2 tablespoons sour cream, 1 tablespoon butter and 1 tablespoon vodka. Mix well, make ductile, not very hard dough. Divide the dough into 3-4 parts, roll every part 2-3 mm thin, cut into small long stripes or other figures. Fry in hot oil for 3-4 minutes till light brown. Put TWIGLETS on paper napkin for removing the oil, let them cool and sprinkle with sugar powder.

See also

Блинчики. Рецептура №1

_____

Блинчики. Рецептура №2

_____

Блинчики. Рецептура №3

_____

Оладьи «Домашние»

_____

Торт «Космос»

_____

Кекс «Лидский»

_____

Пицца «Дрожжевая»

_____

Пицца «Обыкновенная»

_____

Хворост

_____

Пицца «Домашняя»

_____

Пончики «Нежные классические»

_____

Смажень «По-белорусски»

_____

Хлеб пшеничный

_____

Для беляшей

_____

previous arrow
next arrow
Slider
Обращаем внимание, что 2 января 2023 года вступают в силу изменения Закона Республики Беларусь «Об обращениях граждан и юридических лиц», в связи с этим, подача электронных обращений будет возможна только с помощью государственной единой (интегрированной) республиканской информационной системы учета и обработки обращений граждан и юридических лиц https://обращения.бел

Your message has been sent.
We will contact you.

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.