Puff

The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins 4 g
Fat 4,5 g
Carbohydrates 70 g
Packing, kg:
10

Description:

Designed for the production of puff yeast pastries. Provides a large volume, uniform porosity and stratification of the crumb in the finished product. Ensures stable product delamination.

Ingredients:

Ingredients: Quantity
Composite bakery mixtures «Puff» 12 кg
Wheat flour top grade mark М-54-28 или М54-25 88 кg
pressed yeast 2,8 кg
margarine 4,6 кg
Drinking water 47 l
margarine 30,8 кg

See also

Slider
Обращаем внимание, что 2 января 2023 года вступают в силу изменения Закона Республики Беларусь «Об обращениях граждан и юридических лиц», в связи с этим, подача электронных обращений будет возможна только с помощью государственной единой (интегрированной) республиканской информационной системы учета и обработки обращений граждан и юридических лиц https://обращения.бел

Your message has been sent.
We will contact you.

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.