Chocolate sponge cake

The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins7 g
Fat4 g
Carbohydrates75 g
Фасовка кг:
10

Description:

It is for preparing sponge cakes. It gives volume, gentle porous structure, tasty chocolate taste and smell and extends shelf time of baked products. Mixture is used for baking of layers for cakes.

Ingredients:

IngredientsQuantity
Composite bakery mixtures «Chocolate sponge cake»54 kg
chicken egg 35 кg
Refined deodorized oil8,1 кg
Drinking water2,7 кg

See also

Slider
Обращаем внимание, что 2 января 2023 года вступают в силу изменения Закона Республики Беларусь «Об обращениях граждан и юридических лиц», в связи с этим, подача электронных обращений будет возможна только с помощью государственной единой (интегрированной) республиканской информационной системы учета и обработки обращений граждан и юридических лиц https://обращения.бел

Your message has been sent.
We will contact you.

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.