The nutritional value 100g of product (average values)

Proteins24 g
Fat2 g
Carbohydrates55 g
Фасовка кг:
10

Description:

It is for baking traditional Italian bread such as “Ciabatta” and “Focaccia”. It ensures dough stability, bakings volume, big porosity, make nice colour of crisp, makes faster the process of bread preparing.

Ingredients:

IngredientsQuantity
Composite bakery mixtures «Bread “Italian”»15 кg
Wheat flour top grade mark М-54-28 или М54-2585 кг
pressed yeast2,6 кg
Food salt iodized2,2 кg
Refined deodorized oil5 кg
Drinking water70 l

See also

Смесь композитная «Хлеб Итальянский»

_____

Смесь композитная «Багет плюс»

_____

Смесь композитная «Бисквит светлый»

_____

Смесь композитная «Бисквит темный»

_____

Смесь композитная «Для сдобной выпечки»

_____

Смесь композитная «Софт для сдобы»

_____

Смесь композитная «Хлеб Сельский»

_____

Смесь композитная «Слойка»

_____

previous arrow
next arrow
Slider
Close Menu

Ваша заявка отправлена.
Мы обязательно свяжемся с вами.